Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Home of Elin Kling.

december 4, 2013

Inredning

image

image2

image3

image4

Det är väl ingen nyhet att Elin Kling nu säljer sin lägenhet på Östermalm i Stockholm. Hon bor ju numer i New York så det kanske var dags att släppa taget om lägenheten. Jag gillade verkligen det ljusa sovrummet med puderrosa inslag, pardörrarna och golvet!

Bilder: Per Jansson Fastighetsförmedling


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *