Trettiosjukvm

Pysselverkstad.

december 26, 2013

Okategoriserat

God fortsättning till er! Hoppas ni haft en underbar jul! Min har varit fin på alla sätt med en massa ovärderlig kvalitetstid med familjen, god mat och lugna dagar.

Till årets julbord hade jag bland annat med mig julgodis som jag hade bakat. Jag tyckte det var roligt att göra något extra med förpackningarna så jag satte igång en liten pysselverkstad med snören, vaxat papper, stämplar, etiketter and so on… Och så stack jag ut huvudet utanför huset hos mamma och pappa och plockade in lite fint från naturen som fick bli pricken över i:et! Jag tycker det blev ganska fint! Sånt där pyssel funkar nästan som lite terapi för mig.

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Pysselverkstad.”

  1. Vad fint! extra snyggt med stjärn-gemen! (Var har du köpt dem?)
    Ha en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *