Trettiosjukvm

The vintage shop.

december 30, 2013

Göteborg, Inredning

Det finns en butik på övervåningen i Kompassen i Göteborg som heter The Vintage Shop. Jag var där för ett tag sedan då min brors tjej visade mig den men jag hade faktiskt aldrig varit där innan och knappt hört om den heller. Nu tog vi bara en snabb runda så jag hann inte riktigt kolla så noga, men jag tycker det såg ut som att de hade plockat in bra vintage grejer! Skulle absolut kunna tänka mig både det ena och det andra, och kan tänka mig att det är bra att gå hit om man ska inreda en butik eller liknande också!

Lite såhär såg det ut när vi var där, men det känns som att de är i ständig förändring i butiken, så det kanske finns helt andra saker där nu några veckor senare! Det var absolut värt ett besök iaf och det blir säkert fler!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “The vintage shop.”

  1. Synd att det är så attans dyrt bara! Gott nytt år Fanny! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *