Trettiosjukvm

Time for changes.

december 19, 2013

Okategoriserat

Det är för vitt här hemma. För ljust. Jag har alltid tyckt om ”ljust och fräscht”, men plötsligt har jag drabbats av någon form av inrednings- kris och vill ändra om.

Jag vet dock inte i vilken ände jag ska börja. Tankarna går allt från att bombardera soffan med kuddar i dova och varma färger, en mix av färger och mönster kanske, och mycket i linne.. till att måla eller tapetsera väggarna. Jag vill fylla varje hörn med härliga olika växter. Ta tag i det förbaskade badrummet. Köpa ny matta, en lurvig och varm. Byta ut den alldeles för stora tv- bänken som dessutom är högblank… jag gillar ju matt! Riva upp golvet, för jag är nästan säker på att det gömmer sig något väldigt fint där under. Köpa nytt soffbord.

Ja, ni hör ju. Allt på samma gång. Kanske går det hand i hand med att det är nytt år snart. Har en stark känsla att 2014 är förändringarnas år. Året då det händer. Jag har så mycket jag vill ta tag i… Kanske blir det att börja med hemmet. På något jäkla vänster.

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Time for changes.”

  1. Olivia skriver:

    VAR hittar man paris-tavlan?!?!

    • trettiosjukvm skriver:

      Det är David Ehrenstråle som gjort den, finns bla på artilleriet.se men googla namnet så kommer du säkert hitta fler återförsäljare :) Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *