Trettiosjukvm

Fredag!

januari 31, 2014

Inredning

1602278d2b454b306089ed8f576f3b1f

Hoppas ni alla får en fin fredag!

För en vecka sen såg det lite annorlunda ut när jag såg mig omkring. Den här fredagen är det fullt med snö och jag går hemifrån med vantar och mössa. För en vecka sen låg jag på en strand och kollade på när min vän spelade beachvolley i Mexico, med en drink i handen och flip flop på fötterna. Kontraster. Men de är härliga de med!

Bilden ovan är ifrån Lovely Life, fotad av Amelia Widell. De ska köra ”Månadens bukett” framöver, och såhär ser Januari ut! Jättefin, älskar när buketter är lite ”spretiga” och färgerna var så fina ihop. Kul idé tycker jag! Man borde kunna beställa de där rackarna också, hade gärna haft den här vackra hemma.

Glad fredag iallafall till er! Hoppas ni har en go helg framför er.

 

Bild: Lovely Life

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *