Trettiosjukvm

Just nu.

januari 8, 2014

Okategoriserat

6b8292147ced4dbacb272d31201f8c6f

Ibland har jag ingen fantasi när jag kliver upp på morgonen och ska klä mig. På vintern droppar fantasin något så otroligt och plötsligt har jag absolut inga kläder och står mest och glor in i garderoben. Då är det bra att söka inspiration, tänka till, tänka om, kanske hitta gamla favoriter… Jag brukar bland annat hitta inspiration när jag klickar in mig på min mapp ”Style” på Pinterest. En salig blandning med allt jag tycker om när det kommer till kläder och styling, bra att kika på ibland!

Beyonce-XO-640x480

Jag fixar i ordning spellistor på Spotify, och ser till att de bästa är tillgängliga offline inför resan. En låt som jag helt snöat in mig på är Beyone – XO och den ska definitivt få följa med i lurarna till Mexico. En annan ny favorit är den här. ”I´ll be the one if you want me to.” Och så en gammal goding.

SFD2A29197DE6BB44F5BA2A17004A29E2D5_800x800

Det här med pinnstolar. Jag önskar jag sprang på ett gäng på en loppis, billiga, lite slitna, och olika. Eller lika. Spelar egentligen ingen roll. Ge mig pinnstolar! Det är dags att byta ut mina köksstolar nu, bordet också egentligen, men det får komma senare! Har många tankar och planer för min lilla lya framöver.

9f8d81c6efadce913bfdf096351d6169_686x0_c_t3_50

Nu ska jag inte skjuta upp det mer, dags att ta tag i packningen! Känslan att plocka fram shortsen i ett regnigt januari… Och den där hatten vet ni som följer mig på Instagram (@trettiosjukvm) att jag ska gå på jakt efter. För ungefär sjätte året i rad. Förstår inte varför jag aldrig köpt någon tidigare.

Och just det, det här fick mig att tänka till igår. Live in the moment. Så skrämmande hur mycket jag kände igen mig, men det är jag nog inte ensam om. Blir ändring på det nu!

Bilder: 1 // 2 // 3 // 4


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *