Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Levantine.

januari 6, 2014

Göteborg

Tog nyss en sväng till ganska nyöppnade Levantine, som ligger i gamla Skojarebackens lokal. Jag var tyvärr aldrig på Skojjarebacken när det begav sig, vilket jag förstått är ett misstag, så jag kan inte jämföra med hur det var innan och hur det är nu. Men har förstått att det här är ett helt nytt koncept så då är det ju bara onödigt att ens ge sig på en jämförelse.

Ett trevligt ställe iallafall, Levantine, med fin inredning som gör att det känns som om jag klivit in från någon gata i Paris. Älskade lamporna i koppar, golvet, de cognacsfärgade barstolarna och marmorborden. Vi åt ingenting, tog bara ett glas vin, så kan inte uttala mig om maten, men personalen var grymt trevlig! Blir definitivt ett glas här snart igen!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *