Trettiosjukvm

Speaking of marble…

januari 5, 2014

Inredning

riikka kantinkoski marble styling paper folding 5

riikka kantinkoski marble styling paper folding 4

riikka kantinkoski marble styling paper folding

Vi blev fullständigt bombarderade med det kalla och industriella år 2013. Det har väl sällan varit så populärt med marmor, koppar, mässing etc. tidigare? Det känns som att speciellt marmor fick sin plats på riktigt i de Skandinaviska hemmen, i allt från hela bänkskivor i köket till detaljer som ljushållare. Jag har gillat det, verkligen, och jag gör det fortfarande! Tycker det är  snyggt (i måttliga mängder). Men jag tror dock att vi kommer börja lugna oss lite på den fronten framöver. Det varma kommer få ta större plats år 2014, med mer dova färger.

Oavsett, så bjuder Weekdaycarnival, som alltid, på fina bilder. Här på inredning i marmor från hemmet! Tummen upp för skivan till soffbordet!

 

Bilder: Weekdaycarnival


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *