Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Vikingagatan 3.

januari 29, 2014

Drömhem, Inredning

image

image2

image5

image4

image3

Är antagligen absolut sist på bollen nu, men har faktiskt inte sett den här lägenheten i Vasastan i Stockholm tidigare. Tycker den känns charmig, liten, ljus och väldigt fin. Gillade stylingen skarpt!

Tummen upp!

Bilder: Fantastic Frank


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *