Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Coqui Coqui.

februari 8, 2014

Resor & Utflykter

Ett ställe jag verkligen tyckte om i Mexico är Coqui Coqui som ligger i Tulum. Det är, som ni ser, ett stort stenhus som nästan ser ut som ett litet slott och det ligger precis på stranden (som känns milslång och är heeeelt fantastisk). Coqui Coqui är ett hotell (med endast sex rum), spa och parfymeria.

Vi var här lagom till att solen gick ner, därav de något mörka bilderna. Efter att vi hade legat raklånga hela dagen var det dags för strandpromenaden bort hit, i sällskap med att mörkret kom. Vi var här båda kvällarna som vi var i Tulum, köpte med oss doftande minnen från deras parfymeria, slog oss ner på de vita bäddarna under en stjärnklar himmel och beställde varsitt glas vitt innan det var dags att traska vidare för middag. Just då gjorde inte livet direkt ont. Måste vart världens bästa pit stop.

Kan verkligen rekommendera en sväng hit om du är i Tulum! Bra läge och ett fantastiskt ställe med fin inredning! Alla rätt!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *