Trettiosjukvm

Det där skåpet.

februari 4, 2014

Inredning

Igår kväll gjorde jag ett ryck och ändrade om ovanpå skåpet igen. Den uppmärksamme ser också att kontaktfilmen med marmormotiv som jag hade på skivan nu är ett minne blott. Den blev inte långlivad, men jag trivdes faktiskt aldrig riktigt med det, det gav ett kallare intryck och så fanns den där känslan att det inte var riktig marmor. Så igår kväll slet jag bort det och är mycket nöjd med att ha en vit skiva igen!

För att på ett enkelt sätt känna att det ”händer något” så byggde jag upp en liten nivåskillnad, som egentligen hade kunnat byggas upp ännu mer. Med hjälp av Acne tidning, fotobok ”Stockholm” med duktiga fotografen Lennart Nilsson, block med marmormotiv och boken The Sartoralist full med streetstyle- bilder så blev det lite mer liv i mitt stilleben.

Och slutligen… Jag tog ju en spontan shoppingrunda igår för att lite fira artikeln i GP. Med mig hem fick jag bland annat växten (blev inspirerad av Jenny) och den patinerade krukan från Floramor och Krukatös, och den här fina fina ljuslyktan i mässing från Artilleriet. Blev supernöjd!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Det där skåpet.”

  1. Julia skriver:

    Tjusigt du har fått det !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *