Trettiosjukvm

En tisdag.

februari 12, 2014

Okategoriserat

Min tisdag började alldeles för tidigt med ett träningspass innan det var dags att gå till jobbet. Den starten chockade även mig, men det kan komma att bli en rutin faktiskt! Jag köpte sedan med mig tulpaner till kontoret vilket då gjorde mig så sugen på att även köpa med mig det hem, så det blev lila och vita som ni ser här ovan! Köpte även med mig kökshanddukar, bland annat dessa rutiga, från Netto som kostade 30kr för tre st om jag inte minns fel! Sen kanske kvalitén är sisådär, men billigt var det!

Svängde även in på Da Matteo på Andra långgatan innan det var dags att åka hem och köpte med mig gott bröd! Jag är jäkligt svag för gott bröd, skulle nog kunna leva på det med smör och lite flingsalt på! Mumma!

Ser ni också på sista bilden, om ni kikar noga, att mitt ris har fått söta vita och rosa knoppar?! Blev löjligt glad när jag såg det, kändes lite vårigt!

Nu ska jag återgå till hockeyn, hejja Sverige!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *