Trettiosjukvm

Fina fredag.

februari 7, 2014

Okategoriserat

En väldigt efterlängtad fredag. Hoppas ni har en fin sådan!

Jag firar med ett glas rött och mellan varven i soffan försöker jag hitta en ny plats åt den här lådan. Den har tidigare stått ovanpå köksskåpen sen flera år men insåg plötsligt att den inte syns där riktigt. Så nu ska den få en bättre plats! Kan bli på golvet vid sängen och fylld med tidningar… Sen går funderingar kring om jag ska måla i köket, och så ska jag definitivt byta ut både bord och stolar! Vill ha ett gammalt slitet träbord och kanske pinnstolar till det… Ska bara hitta de perfekta först.

Vad gör ni ikväll?

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Fina fredag.”

  1. Sandsten skriver:

    Hade inte dina föräldrar den i köket förr? Tycker mig känna igen den..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *