Trettiosjukvm

Nästan lite vår.

februari 28, 2014

Inredning

ikea_varkvistar_inspiration_1

ikea_varkvistar_inspiration_2

Just nu har jag kvistar och ris lite varstans hemma. Jag gillar att börja ta in våren lite i smyg, det gör faktiskt ganska mycket skillnad! Och det har faktiskt även varit lite vår i luften de senaste dagarna, vilket är helt underbart! Att kunna gå runt i sneakers och nästan plocka fram solglasögonen känns ju så jäkla härligt. Vilken snäll och blyg vinter vi fick iår?! Det blev nästan som en väldigt lång höst istället.

Fint hade IKEA i allafall gjort det på deras blogg Livet Hemma som ni kan se på bilderna ovan. Så ta in våren nu hörrni! Och vet ni, idag är sista dagen i februari, sen är vi redan inne i mars! Jag brukar alltid tänka att våren kommer på riktigt i mars, vi kan väl hoppas?!

Bilder: IKEA Livet Hemma


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *