Trettiosjukvm

Nätkärlek.

februari 2, 2014

Inredning

Keittiö_laaja-näkymä

IMG_1308

Puuhella

kollaasi_vb1-820x517

Lite nätkärlek såhär en söndag…

Jag har tipsat om den här bloggen tidigare, men den är så värd att tipsa om igen- My second hand life! Så mycket som jag surfar runt på bloggar och sidor så tänker jag att det kan vara kul att tipsa vidare och visa vad det är jag inspireras av.

Den här bloggen drivs en finsk tjej med öga för inredning. Man märker så tydligt att bilderna tas med omsorg och inredningen är superfin! Ljust, vitt, lite gammalt… In och kika tycker jag, hoppas ni tycker om den precis som jag!

(Och det där vita skåpet på andra bilden.. ett sånt är jag ute efter! Så fint! Får gå på loppis- jakt.)

 

Bilder: My second hand life


2 svar till “Nätkärlek.”

  1. Ida skriver:

    Superfint! Vore kul med fler tips på bloggar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *