Trettiosjukvm

Nina Persson i Elle Decoration.

februari 6, 2014

Okategoriserat

Det borde ju definitivt ligga en semla på den där handduken istället för en bar, men så blev det inte idag. Kanske köper årets första imorgon istället och firar att det är fredag?

Stack in huvudet på Pressbyrån tidigare idag och köpte med mig det efterlängtade nya numret av Elle Decoration som släpptes i butik idag! Så nu ska jag bläddra igenom och hoppas på massa fin inspiration, inte minst från Nina Perssons hem i New York! Kanske börjar längta till den stan ännu mer nu också?

Bild: trettiosjukvm


3 svar till “Nina Persson i Elle Decoration.”

 1. Karin A skriver:

  Samma här – köpte också med mig nya Elle decoration (verkligen fint) hem igår och började längta till NYC! :) Precis som du letar jag efter en två i centrala gbg…tyvärr tycker jag inte det kommit ut så mycket intressant på marknaden det senaste. Trevlig helg!

  • trettiosjukvm skriver:

   Ja älskade NYC! Var där förra hösten men längtar verkligen tillbaka, underbar stad :) Jag håller med dig, det är lite torrt på den fronten nu, hoppas det bättrar sig snart! Tack detsamma, hoppas du har en härlig helg Karin!

 2. Lina skriver:

  Sthlm har en massa fina 2:or! Bara så att du vet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *