Trettiosjukvm

Nytt i butik.

februari 10, 2014

Inredning

Fotor0208173045

Egentligen brukar jag bara visa en eller två saker som är ”nytt i butik”. Men precis som sist då jag publicerade ett sånt inlägg så fanns det för mycket fint och nytt för att bara välja ut en enstaka. I senaste ”nytt i butik”- inlägget var allt från Lagerhaus och jag hyllade den butiken lite extra då jag tycker den bara blir bättre och bättre. Samma sak gäller nu, men den här gången är det på Åhlens som jag hittat alla dessa nya godbitar!

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig införskaffa alla dessa fem hem, men det jag nog är allra mest sugen på är satsbordet. Kan det bli nya kompisar till soffan tro? Vad tycker ni? Jag har också senaste tiden gruvat mig lite över mina kuddar i soffan och gått lite mer åt det blå hållet, men så ser jag denna och tänker att grönt kanske inte är så dumt ändå? Nu till våren och allt!

 

Bilder: Åhlens


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *