Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Sunday.

februari 9, 2014

Okategoriserat

Jag hoppas ni har en toppenhelg! Min är lugn och skön och precis så som jag ville ha den. Speciellt idag, känns som en riktig söndag! Varit på lägenhetsvisning, tagit en låg PW i skogen med en vän, och bara strosat runt i mysbyxorna…

Förresten, ni vet väl om att jag finns på Instagram? ”trettiosjukvm” är namnet, vi ses där!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *