Trettiosjukvm

Vintage i Stockholm.

februari 6, 2014

Inredning

HR_Utan-namn0002827

HR_Utan-namn0002844-1

HR_Utan-namn0002831

HR_Utan-namn0002811

HR_Utan-namn0002848

Hittade det här underbara hemmet på Elle Decorations sida (Elle Interiör har bytt namn som ni vet..) Det publicerades februari 2011, så tre år senare hittade jag det och föll direkt! Visst är det fint?!

Här bor Lina och Edin, som driver den fina butiken Dusty Deco i Stockholm som jag nämnt tidigare. Denna etta har de fyllt med handplockade vintageprylar som gör hemmet varmt och personligt. De har ett öga för inredning, som man kan se på ovan bilder och inte minst om man kikat på deras butik (vilket jag tyvärr bara gjort via bilder). ”Vi tar bara in saker till butiken som vi skulle kunna ha hemma också”, vilket jag tycker märks, det är en klar koppling mellan deras hem och butiken. Deras möbler och inredningsdetaljer berättar en historia och det fullkomligt älskar jag!

Bilder: Elle Decoration / Foto: Martin Löf


Ett svar till “Vintage i Stockholm.”

  1. Ida skriver:

    Superfint! Har heller aldrig varit in i butiken, men hemsidan besöker jag lite då och då :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *