Trettiosjukvm

Alvhem 2.0

mars 1, 2014

Göteborg, Inredning

Mäklarfirman Alvhem (ni vet väl att de har en grym butik på Olivedalsgatan också?) bjöd in till bloggfrukost igår för att lansera sin nya sida! De har uppdaterat den med ett nytt utseende och även nya funktioner så som att de öppnat upp sin bildbank med länkning till respektive bild. Det här med bildbanken hurrar jag högt för! Inspirationen att finna där… Oändlig! De har även valt att spara fler sålda lägenheter att kika på, och så kommer de satsa lite mer på sin blogg. In och titta tycker jag, ni kommer inte bli besvikna! Deras bilder är ju fantastiska, inte konstigt att de dyker upp både här och där!

Det var även väldigt trevligt att träffa alla härliga tjejer som också var där och åt frukost! Bland annat Johanna (Tant Johanna), Sofia (Sofias inredning), Hanna (Hannasinspo), Sarah Widman, Nanna (Så fint jag vill). En grym start på dagen med andra ord! Gick därifrån lite gladare och med mer inspiration!

Bilder: trettiosjukvm


3 svar till “Alvhem 2.0”

  1. Det var himla trevligt att träffa dig med Fanny! Det var verkligen på tiden liksom ;)
    Ha en underbar helg! :)

  2. lejnox skriver:

    Låter som en trevlig tillställning! Och toppen att de bjussar på alla inspobilder igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *