Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Details from home.

mars 29, 2014

Hemma hos mig, Inredning

Jag stannade i stan på väg hem från jobbet igår och köpte fina blommor på torget. Det känns lite som extra mycket helg när det finns färska fina blommor hemma tycker jag, älskar det! Tyvärr fanns det inte ranunkler som jag var på jakt efter men det här blev ju fint det också!

Jag har hela köket fullt av loppisfyndade stolar. Det har varit så det senaste, då de står på kö för ommålning. Den här morgonen blev denna stol vit(are)! Den är mycket finare nu än då jag köpte den, tänk vad lite färg kan göra!

Nu ska jag slänga på mig vårjackan och solglasögonen och susa in till stan, lite härligt häng med vänner i solen väntar!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *