Trettiosjukvm

Helgen då våren kom.

mars 9, 2014

Okategoriserat

Lite såhär har min helg sett ut! Våren slog till och den var så jäkla välkommen! Beviset på det var att halva Göteborg skyndade sig ut för att parkera näsan i solen… Är vi törstiga efter ljuset och solstrålarna tro? Samma visa varje år, så roligt att se!

Jag har fyllt helgen med fina vänner, sol och vårkänslor! Ätit god middag på Yaki Da, tagit en promenad vid vattnet vid Röda Sten, druckit kaffe mot en husvägg i Haga, promenerat i skogen och sett blommor som slagits ut, fyllt lägenheten med fina liljor och bara andats frisk och härlig luft! Helgen blev fin på alla sätt.

Nu har jag lagrat energi inför nästa vecka!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Helgen då våren kom.”

 1. Angelica skriver:

  Hej! Måste säga att jag älskar din blogg, perfekt inrednings inspiration när man bor hyfsat smått.
  Nu till min lilla fråga, du skulle inte kunna visa lite tydligare på en bättre bild hur du arrangerat slingan med glödlampor (gissar från granit?) som sitter vid/runt köksfönstret, som man skymtar på en av bilderna ovan?
  Är själv ute efter belysning i mitt köksfönster och blev lite sugen av bilden, men funderar på hur det ser ut med hela fönstret?

  / Inredningssugen bloggläsare :)

  • trettiosjukvm skriver:

   Hej! :) Åh tack så hemskt mkt, vad glad jag blir! :) Jag tror tyvärr inte jag har det här på bloggen, men om du kikar på mitt Instagramkonto ”trettiosjukvm” så finns det en ganska nytagen bild där man ser lite mer! Det stämmer, den är från Granit, och om du ska köpa den hade jag rekommenderat att sätta i en dimmer så glödlamporna annars blir både väldigt starka och extremt varma. Har bara lagt den runt fönstret och låter den ligger mot persiennen, inga konstigheter egentligen :) Lycka till, hoppas du forstätter läsa! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *