Trettiosjukvm

Ibland.

mars 5, 2014

Okategoriserat

Ibland saknar jag mina långa texter. De kortare också för den delen. Jag skriver nästan varje dag i bloggen, men i den här lilla världen, i min lilla trettiosjukvm-blogg-inrednings-värld så handlar det mesta om styling, design och inredning. Ytligt kanske kan tänkas. Och ibland smyger även mitt vackra Göteborg in. Det är ju så jag valt att ha det, och jag älskar min lilla blogg. Jag tycker alltid att det är roligt att publicera ett nytt inlägg och de dagar jag inte tycker det, eller inte har någon inspiration, då publicerar jag inget. Vill liksom aldrig att det ska kännas som något jag måste prestera, något jag måste göra, utan jag gör det bara för att jag vill. Och så får det vara.

Men ibland, så saknar jag de där texterna som inte bara handlar om vita plankgolv och drömmen om att hitta en lagom sliten Thonet- stol på loppis. Ibland känner jag inte för att skriva och tipsa om vackra lägenheter till salu. Ibland vill jag bara skriva om något helt annat. Om små saker i livet. Det där som faktiskt gör livet. Om känslor, tankar, och minnen. Kärlek och sorg. Jag vill skriva om vardagen. Försöka förmedla en känsla på mitt egna lilla sätt. Vill låta fingrarna dansa över tangentbordet och skapa texter värda att spara.

Ibland känner jag så. Och ibland, men alldeles för sällan, skapar jag just de där texterna, bara för mig själv. Ingen prestation där heller, bara bokstäver som skapar ord och blir till meningar. Jag älskar precis allt med det också.
Det är synd att jag glömmer av det ibland bara. Att skriva de där texterna som betyder.

Bild: trettiosjukvm


Ett svar till “Ibland.”

  1. Frida skriver:

    Åh vad jag förstår dig. Så in i bänken. Det kan kännas så glättigt och ytligt och infernaliskt t o m t ibland när man aldrig får (eller ger sig själv) tillfälle att ta ut stegen verbalt. Men det är väl som du skriver här att man får hitta andra, bättre forum, för den typen av texter helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *