Trettiosjukvm

Lägenhetsjakt.

mars 4, 2014

Okategoriserat

Jag var på lägenhetsvisning idag med. En tvåa, med fungerande kakelugn som knastrade (givetvis) sådär inbjudande och härligt när jag var där. Med gamla fönster och fina beslag. Med en stor grön port man gick in igenom från Haga Nygata, det kändes nästan som om tiden stannade när man gick igenom och kom till en mysig gammal innergård som andades historia.

Sånt där som jag bara älskar.

Då den antagligen kommer öka i pris (vilket mäklaren hoppades på, vi var inte riktigt överens på den punkten…jag hoppas nämligen inte) och redan är hög i hyra så får den stanna vid bara en dröm. Jag anade detta innan, men när jag ”ändå” tog en repa i Haga kunde jag låta bli att slinka in.

Det är mycket med lägenheter som snurrar nu. Jag dammsuger mäklarsidorna, upp och ner scrollar jag, så jag verkligen inte missar någon. Och så hittar jag en sån där ljuvlig… och börjar flytta in och möblera i tankarna, men, så kommer alltid ett men… Än så länge iallafall, den där perfekt har väl inte dykt upp än bara!

Men det är skoj! Det känns lite som om allt kan hända, och den känslan är ju fantastisk! Jakten får fortsätta!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *