Trettiosjukvm

Life.

mars 25, 2014

Okategoriserat

287585b9aba28db6659f6eaa1d51d725

Hittade denna bild inne på Coco Lapine Design, som är en väldigt fin blogg!

Jag vill passa på nu att tacka alla er. Ni som följer mig på Instagram (@trettiosjukvm), och alla ni som klickar in er på min blogg om dagarna. Varje gång ni väljer att läsa just min blogg gör det mig lite varm om hjärtat… Varje läsning av er är för mig en bekräftelse på att det jag gör kanske inte är så tokigt ändå.

Något jag ibland önskar dock är att få se fler avtryck från er, med andra ord fler kommentarer. Det är så himla härligt att få höra vad ni tycker och tänker. Eller bara få ett hej från någon av er som läser, det ger så mycket!

Tack.

 

Bild: Coco Lapine Design


6 svar till “Life.”

 1. Elin skriver:

  Det är klart att man borde kommentera mera, ska försöka göra det lite hädanefter :)
  Gud vilken fin bild. Nu vet jag vad jag ska göra med mina vita tulpaner. Dela upp dom ännu mer ;) även om dom är fina i en klump också.

  Gillar känslan här inne. Det är mysigt :) Fortsätt med att inspirera. Det gör du bra!

  • trettiosjukvm skriver:

   Tack så mycket för att du tycker det, gör mig så glad! :)
   Ja jag älskar att dela upp mina buketter lite och sprida ut hemma i olika vaser, tycker det är himla fint! :) Hoppas du får en fortsatt fin vecka och tack för att du läser! Kram till dig!

 2. Amanda skriver:

  Din blogg är toppen! Tycker det är kul att du uppdaterar så ofta, fortsätt så! :)

  • trettiosjukvm skriver:

   Tusen tack Amanda, så glad jag blir av att höra det! Hoppas du fortsätter läsa! :) Tack för ditt lilla avtryck. Ha en fin vecka! Kram kram!

 3. Nanna skriver:

  Ja men så är det ju! Kommentarerna är ju litegrann syret när man bloggar, eller hur? Tur att du lämnade en hos mig för då kom jag ju på att jag skulle titta in här. Fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *