Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Stigbergsgatan 32B.

mars 5, 2014

Inredning

image

image2

image3

image4

image6

Nu var det dags att visa ett inspirerande hem som är till salu känner jag! Det här hemmet ligger på Stigbergsgatan i Stockholm och det är Fantastic Frank som ligger bakom bilderna. Och jag ger två tummar upp! Speciellt köket tycker jag var lite roligt, lite annorlunda!

 

Bilder: Fantastic Frankt


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *