Trettiosjukvm

Insta lately.

april 15, 2014

Okategoriserat

Högg in i en frukostbuffé på Fröken Olsson i lördags. Ett perfekt sätt att kicka igång dagen, med scones, skratt och för mycket kaffe.

Jag tog den här bilden imorse, när jag var lite för trött och klockan var lite för lite. Det var innan jag åkte iväg på träning innan jobbet startade, och jag blir lika förvånad (och nöjd) varje gång jag ställer klockan extra tidigt för att hinna det där. En ny tisdagsrutin jag faktiskt tycker om!

Nytt i garderoben är en tröja från favoriten Acne jag blivit lätt kär i, som ni kan glimta av här. Tröjan har, hör och häpna, både mönster och färg. Plötsligt händer det! Här ser ni också min stol jag målat, som är lika skön som snygg!

Det gjorde inte ont att ta en promenad på lunchen i veckan. I härlig vårsol, med blommande körsbärsträd över huvudet. Nästan så man får nypa sig i armen. Sen vet jag inte om det är solen eller mitt finger som förstör kanten på bilden, men men, så blev det!

Bilder: trettiosjukvm (från Instagram @trettiosjukvm )


2 svar till “Insta lately.”

  1. Macky skriver:

    Underbar blogg du har! Men undrar vart krukan kommer ifrån då jag är i stort behov av nya krukor? :) ha en fin dag!

    • trettiosjukvm skriver:

      Tusen tack! :) Tyvärr så vet jag inte då jag fått både kruka och blomma.. men om du är ute efter patinerade krukor kan jag tipsa om Floramor och Krukatös om du bor i Göteborg!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *