Trettiosjukvm

Kaxiga kaktus.

april 7, 2014

Okategoriserat

Jag fick frågan om vilka trender som jag tror dyker upp under 2014 när jag var med i podcasten Haket. Och jag får nog såhär i efterhand lägga till att jag ser i min lilla spåkula att kaktus kommer få mer och mer uppmärksamhet. Både de levande och de tillverkade.

Ovan rackare såg jag på Artilleriet när jag var där en sväng i helgen. Vad tror ni? Nya ananasen kanske?

Bild: trettiosjukvm


4 svar till “Kaxiga kaktus.”

  1. Åsa skriver:

    Svårt att inte dra lite på smilbanden när man ser kaktusen :) För onekligen tankarna på nåt annat.

    Eller så är det bara jag som inte sett en man på länge, haha. ;)

  2. […] senaste veckorna har jag sett kaktusar ÖVERALLT. Som här. Och här. Här, här, här, här och här. I min mobil finns nytagna kaktus-snapshots från bland annat toaletten (!) i EKPRs showroom och […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *