Trettiosjukvm

Lovely saturday.

april 12, 2014

Göteborg

Från förra helgens sväng på stan när jag hade mamma på besök. Vi klämde in strosande i mysiga Haga, fika på Da Matteo, inredningsspaning, blommor, och massa annat!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Lovely saturday.”

  1. Elin skriver:

    jag lovade ju att kommentera mer så då får jag ju göra det också.
    Jag älskar alla bilder med Göteborg. Staden i mitt hjärta. Under fem år har jag nu bott på olika orter i småland med anledning av utbildning. Men i sommar tar jag äntligen examen och ska flytta tillbaka till mitt underbara Göteborg! Mer bilder på Götlaborg önskar jag :)

    • trettiosjukvm skriver:

      Åh härligt Elin att du kommer hem till ditt hjärtas stad igen! Visst är det något speciellt med vårt fina Göteborg?! :) Ska försöka tänka på det, med Götlaborg!! :) Välkommen hem igen sen när det är dags, då får du njuta av staden på riktigt och inte bara via bilder! :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *