Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Soon in store!

april 30, 2014

Inredning

Fotor0428221615

Plockade ut lite fint som kommer dyka upp på H&M Home framöver! Ska nog slå till på skärbrädan och den fina glasasken när det väl är dags! Tycker det är lite synd att inte H&M Home finns i fysisk butik i Göteborg, men vem vet, det kanske dyker upp när man minst anar det! Hoppas kan man ju alltid göra.

 

Bilder: H&M Home pressbilder


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *