Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Veckans gäst i Haket.

april 4, 2014

Trettiosjukvm i media

Fick äran att vara veckans gäst i podcasten Haket som drivs av duktiga och superhärliga Hanna och Karin!

Har aldrig gjort något liknande innan så det var väldigt pirrigt och spännande! Att sedan få höra sin röst var lite läskigt ska jag erkänna, men så himla roligt att få vara med och snacka inredning med dessa två grymma tjejer!

Tack igen för att jag fick vara gäst hos er!

Och för er som vill lyssna så finns podcasten på iTunes, och http://haket.libsyn.com

Ha en fin dag nu!

Bilder: hannasinspo / haket podcast


5 svar till “Veckans gäst i Haket.”

 1. Elin skriver:

  Kul! Ska in och lyssna sen :) måste bara fråga, din köksklocka, vart kommer den ifrån?

  • trettiosjukvm skriver:

   Åh glad jag blir, gör gärna det!;) det är en gammal rackare från IKEA!

   • Elin skriver:

    Då är den nog svår att få tag på, får leta någon liknade :) har lyssnat nu! Va kul att höra mer om dig, det var ett jättehärligt och mysigt avsnitt, har inte lyssnat på de tidigare avsnitten, men känner att jag måste göra det nu :)

 2. Amanda skriver:

  Vad härliga ni låter! Tack för en bra blogg, kram ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *