Trettiosjukvm

Bloggforum och sommarplaner.

maj 14, 2014

Okategoriserat

Förutom att jag är ganska trött på det här gråa vädret som Göteborg levererar så är allt ganska så fint just nu! Tycker tiden springer iväg alldeles för fort bara, tanken på att det är midsommar om ca en månad redan är ju nästan chockerande. Det var en riktigt snäll vinter vi fick, det måste jag säga. Sen att jag flydde landet till fantastiska Mexico i två veckor gjorde ju inte saken sämre.

Men annars ser jag fram emot det Bloggforum som ska pågå i helgen, som duktiga Frida Ramstedt, Trendenser, står bakom. Vi är ett stort gäng inredningsbloggare som blivit inbjudna och som ska träffas söndag- måndag för föreläsningar, workshops, gruppsnack och annat härligt! Ser verkligen fram emot det då jag tror det kommer bli väldigt lärorikt och roligt! Ska du också dit kanske..? Isåfall ses vi!

Annars då? Jorå! Det är ganska mycket nu faktiskt. Maj är galen men underbar, en massa roligt som händer! Juni likaså, då det blir sommarkonsert med härliga Håkan, midsommar (som jag älskar!), och så börjar ju sommaren på riktigt då! Sen blir jag hela 28 i juni, bara en sån sak.

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *