Trettiosjukvm

Bloggforum.

maj 20, 2014

Okategoriserat

En lätt mönsterkrock. Block Rifle Paper / Klänning Rodebjer / Golv nyrenoverade och superfina Scandic Rubinen.

Ett nytt hemligt projekt presenterades mellan Smäm och Kosta Boda som ni kan läsa om här!

Härliga Helen och grymma Frida som gjorde detta möjligt!

Bubbel på takterrassen med trevliga Linda Vagnelind, Karin (klstyle), Hanna (hannasinspo) och Helena (mormorsglamour)

En liten skål med min roomie Jenny (Hemtrender)

Under hela söndagen och halva måndagen samlades 60 av Sveriges inredningsbloggare på nyrenoverade Scandic Rubinen för ett Bloggforum!

Vi fick möjlighet att se hur fint Scandic Rubinen fått det, och till deras nya satsning ger jag verkligen två tummar upp, allt är så himla fint! Det var ett fullspäckat schema med föreläsningar från bl.a. Svenssons i Lammhult och Kosta Boda, gruppseminarer där vi utbytte tankar och idéer mellan varandra i diverse frågor vilket var väldigt intressant då vi alla har olika erfarenheter, sen var det paneldebatt och massa annat!

På söndagkvällen blev det bubbel och mingel på nya takterrassen, en sen men fantastisk middag och sedan övernattning i väldigt fina rum!

Jag tror vi alla gick därifrån med nya tankar som snurrade, glädje över nya härliga bekantskaper och såklart fulla med inspiration och massa pepp!

Tack igen!

Bilder: trettiosjukvm


3 svar till “Bloggforum.”

  1. […] dagar. Fler bilder från träffen hittar ni hos bland andra By Emma, Piazzan, Inredningshjälpen, Trettiosjukvm, Mormorsglamour, Peppar & Vanilj och Hannasinspo. Jag kan även rekommenderar att ni kikar […]

  2. Lina skriver:

    Fanny, både din blogg och ditt instamgramflöde inspirerar varje gång jag ser en ny uppdatering! Varifrån kommer din fina skinnjacka som syns lite på en av bilderna? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *