Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Blomster.

maj 14, 2014

Okategoriserat

Jag köpte blommor från två olika ställen i måndags som jag sen buntade ihop till en stor bukett. Tycker den blev riktigt somrig och härlig! Älskar speciellt färgen på ranunkeln…! Tyvärr slog den vita pionen ut lika fort som jag hann sätta den i vasen, men det blev fint ändå!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *