Trettiosjukvm

Blue bird.

maj 1, 2014

Inredning

Jag fick den här grymt fina tapeten från Photowall för ett par dagar sedan. Den heter ”Blue bird”, är designad av Anna Ekre, och visst är den helt fantastisk? Älskar verkligen mönstret, och eftersom jag har blått lite som accentfärg hemma passar den ju in perfekt.

Den tapetsorten jag fick hem är en självhäftande, och det ger jag två tummar upp till! Nu har jag inte tapetserat en vägg som ni ser, men den var väldigt smidig till det jag använde den till och kan tänka mig att det underlättar även vid tapetsering av väggar. Inget tapetlim behövs alltså, utan man drar bort baksidan sen är det bara att placera rätt på väggen! Ett till plus vid självhäftande tapet är att den inte lämnar några spår vid nedmontering.

Jag tänkte det kunde vara kul att visa er vad mer man kan göra med tapeter mer än det uppenbara… Som att snabbt och enkelt pyssla ihop ett flaggspel (kanske till kalas?), att slå in paket med, eller ge en tråkig låda en snyggare outfit! Vad tycks, gillar ni det?!

Nu har jag stått med armarna i kors i hallen i ca en timma och funderat på om man kanske skulle ta och spontan- tapetsera väggarna också…

 

Bilder: trettiosjukvm


3 svar till “Blue bird.”

  1. […] lilla fredagspyssel kommer från bloggen Trettiosjukvm som gjort fina vimplar av ett tapetprov. Vilket perfekt sätt att använda upp rester från en […]

  2. Pillan skriver:

    smidigt! Jättefin tapet. Boråstapeter erbjuder också sådana tapetprover. Man kan köpa 10 A4-ark för 60 kr tror jag det var, och fri frakt. Lättare om man går i tapettankar med än att att hem tunga tapetböcker.

  3. […] lilla fredagspyssel kommer från bloggen Trettiosjukvm som gjort fina vimplar av ett tapetprov. Vilket perfekt sätt att använda upp rester från en […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *