Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

City trivet.

maj 30, 2014

Inredning

Nytt i butik är dessa fina grytunderlägg i stål från svenska märket Men at Work.

Behöver det tilläggas att jag själv skulle valt Göteborg om jag skulle slå till? Finns att köpa på Artilleriet! Snygga va?!

Bilder: Artilleriet


2 svar till “City trivet.”

  1. […] har vi veckans mest ombloggade produkt, helt klart. Svenska Men at work har pusslat ihop en Stockholm och […]

  2. […] har vi veckans mest ombloggade produkt, helt klart. Svenska Men at work har pusslat ihop en Stockholm och […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *