Trettiosjukvm

For great ideas and other stuff.

maj 6, 2014

Okategoriserat

För en anteckningsblocks- nörd som mig är det här ren lycka. Nya block med härligt papper och vackert omslag. Redo att fyllas med speciella tankar och noteringar. Ibland vill jag inte börja skriva i ett block för jag vill inte förstöra det.. Och ibland måste jag veta innan precis vad blocket ska användas till.. Jag vet. Jag är knäpp.

Allt detta fina är från favoriten Rum för papper. När jag kliver in där är det som när ett barn kliver in i en godisbutik. Ren lycka som sagt. Och gillar ni blocket med det blommiga omslaget så missa inte att kolla in Rifle Paper Co.

Bilder: trettiosjukvm


4 svar till “For great ideas and other stuff.”

  1. Hannasinspo skriver:

    Åh, så fina! Känner igen den där känslan. Första bladet, puh! Tänk om man skulle råka skriva fel, eller bara fult ..

  2. På Selmas gata skriver:

    Rum för papper är verkligen en riktig godisbutik, jag kommer knappt därifrån när jag väl klivit in:) Oc

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *