Trettiosjukvm

Första maj.

maj 1, 2014

Okategoriserat

Det här med ha helg mitt i veckan känns ju som en riktig lyx! Och att vakna upp till sol och första maj- oslagbart! Eftersom april var över all förväntan så har maj mycket att leva upp till, och jag tror maj kommer leverera till fullo! Det blir en fullspäckad och alldeles underbar månad, med bröllop mellan två av de allra finaste, roadtrip till Skåne och 30års- fest, bloggforum med massa härliga bloggare, födelsedagsfirande, sommarfest med jobbet, och en massa annat göttigt!

Jag startade den här fina månaden med nybakade croissanter och jordgubbar, och jag älskar verkligen att hela sommaren ligger framför oss!

Såhär såg det ut för exakt ett år sedan. Går inte tiden lite för fort ibland?

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *