Trettiosjukvm

Myntonad.

maj 16, 2014

Okategoriserat

För ett par dagar sedan fick jag det här superfina presskitet levererat från Brämhults, tusen tack för det! De har nämligen precis lanserat sin nya lemonad ”Myntonad” som är gjord på citron, lime och mynta! Väldigt god lemonad måste jag säga, och jag kan inte låta bli att tänka att den hade varit sjukt god och uppfriskande att använda till en drink i sommar, med lite extra mynta i!

Just nu kör även Brämhults en tävling där du kan vinna en massa lemonad! Det du behöver göra för att delta är att lägga upp en bild på Instagram på var du helst vill dricka din lemonad, och sedan hashtaggar du #bramhultslemonad. Lycka till!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Myntonad.”

  1. Cornelia skriver:

    Men vad fint!! Lät hur läskande och sommarfräscht som helst :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *