Trettiosjukvm

Paris.

maj 15, 2014

Inredning

studio_esinam_Paris_3

studio_esinam_Paris_6

Såg dessa fina bilder via Riazzoli. Riktigt snygg styling gjord utav Sarah Widman och Elin Kicken. De har stylat för Studio Esinam, och visst blev det fint? Riktigt snygg poster också, det har ju onekligen varit väldigt populärt med grafiska posters över städer det sista tiden.. vad tror ni, kommer det sitta i framöver eller har vi sett oss mätta på det nu?

Tycker det ser ut som att lokalen de använt är helt fantastisk, älskar det rustika och industriella. Och fönstrena var ju underbara! Skulle även kunna tänka mig tacka ja till både bord och stolar faktiskt.

Hatten av, snyggt jobbat!

 

Bilder: Fotograf Patrik Hagborg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *