Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Residence.

maj 17, 2014

Okategoriserat

Nytt inredningsmagasin och doftande syrener. Det behövs inte mycket mer än så.

Önskar er en underbar lördag! Och till alla er som ska springa varvet idag- lycka till!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Residence.”

  1. Sofia skriver:

    Blommor och en tidning funkar bra som humörhöjare! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *