Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Blomstermorgon.

juni 26, 2014

Okategoriserat

MG_7770

Om ni är nyfikna och vill se fler bilder från Frukostfolket som jag var med på (och som var roligt!) så finns det nu både inne hos Tant Johanna och Hanna Stefansson! Bilderna är tagna av fotografen Alice Johnsson som jag även lånat ovan bild ifrån!

Titta och njut, fantastiska foton!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *