Trettiosjukvm

Frukostfolket.

juni 17, 2014

Okategoriserat

Sorry för bildbombningen! Men jag bara måste få visa från när jag medverkade i Frukostfolkets första workshop i lördags! Och precis såhär härligt hade vi det!

Vädret var strålande och vi träffades i Elin Lannsjö’s fina kolonistuga i Majorna (mer om det i ett separat inlägg inom kort) där det var dags för ett par timmar tillsammans! Johanna och Hanna (som står bakom Frukostfolket) hade dukat upp en fantastisk frukost, och när alla var mätta och glada tog Linda Andrée från bästa Blomrum över rodret. Hon hade tagit med sig ett helt hav av blommor och började sedan lära oss hur man binder blombuketter på bästa sätt! Vi spred ut oss över det lilla området i solen och började binda för fulla muggar, så himla roligt! Aningens klurigt också ska erkännas, förstår inte alls varför min bukett inte blev lika fantastisk som Lindas, men men… (Övning ger färdighet?!)

Allt var verkligen supertrevligt och härligt, bra uppstyrt grymma Frukostfolket! Ska bli kul att se vad ni mer har för planer framöver!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Frukostfolket.”

  1. lifestylejosefin skriver:

    Din bukett får två tummar upp av mig iaf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *