Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Harrys i ny skrud.

juni 10, 2014

Mat & dryck

Igår kväll knackade det på dörren och budet levererade det här finfina (och goda!) presskitet. Detta i samband med restaurang Harrys nylansering, tusen tack, får hoppas jag lyckas följa receptet!!

Restaurang Harrys har nämligen tillsammans med enormt duktiga arkitekt- och designbyrån Stylt Trampoli tagit fram ett helt nytt inredningskoncept för deras samtliga 46 restauranger. Den första restaurangen som hade premiär var i Göteborg nu i fredags, och ligger vid Harry Hjörnes plats. Det ser absolut lovande ut och det ska bli spännande att testa deras nya meny och se inredningen i restaurangen inom kort!

Ser ni förresten det snygga förklädet? Kände mig som en mästerkock bara jag knöt på mig det…

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *