Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Liten blir stor.

juni 16, 2014

Hemma hos mig, Inredning

Är så stolt över att min lilla avokadokärna nu faktiskt blivit en planta! Den fick flytta in i en svart kruka för att lite bryta av mot alla de patinerade terrakotta som annars rymmer fönsterbläcken där hemma, och just nu stoltserar den på rullvagnen i köket…

Nu håller jag tummarna för att den trivs och bara kommer växa och bli ännu ståtligare!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *