Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Övre husargatan 23a.

juni 2, 2014

Göteborg, Inredning

SH9

SH1b

SH1

SH5

Snyggt hem på Övre Husargatan!

Man kan ju inte bli annat än förälskad i stuckaturerna och de vacka pardörrarna. Sen är ju inredningen riktigt fin också, gillar speciellt hängarnordningen ni kan skymta till vänster på sista bilden!

 

Bilder: Stadshem


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *