Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Den blomstertid nu kommer.

juli 6, 2014

Okategoriserat

Jag önskar er en fantastisk sommar, och hoppas på att vi får en lika fin som förra året! Ska spendera så mycket tid jag bara kan med de som betyder mest, gå barfota på solvarma klippor, äta alldeles för mycket jordgubbar med mjölk till frukost, gå upp tidigt på morgonen för att fiska makrill med pappa, promenera på kullerstensgatorna och äta tapas i Barcelona, glömma av tiden, skaffa nya fräknar, dricka vin till en solnedgång, sova länge, promenera över ängarna, fiska krabbor med syskonbarnen, andas frisk luft, komma hem när solen går upp, äta räkor på en brygga och gömma mig under täcket när det regnar.

Med det sagt, vill jag även säga att det blir en liten paus här under tiden. Känner att jag vill hinna göra allt det där ovan och ladda ny energi och inspiration till att komma tillbaka igen, med nya krafter! Kommer fortfarande finnas på Instagram @trettiosjukvm !

Njut av sommaren nu, så syns vi snart igen!

Kram F.


4 svar till “Den blomstertid nu kommer.”

  1. lejnox skriver:

    Låter som att du kommer få en underbar sommar!

  2. lifestylejosefin skriver:

    Glad sommar till dig med Fanny! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *