Trettiosjukvm

Elin Lannsjö.

juli 1, 2014

Göteborg, Inredning

Besökte ju grymma Elin Lannsjö‘s fantastiskt fina kolonilott som ligger i Majorna för ett par veckor sen. Det kändes verkligen som om man var på landet fast man befann sig mitt i stan när man var där. Och den var så himla, himla fin, som en liten dröm!!

Elin Lannsjö jobbar med keramik och gör väldigt härliga skålar, fat, tallrikar etc. i fina färger och former. (Jag fick självklart med mig något hem själv, som ni ser på sista bilden!) Vill man komma och kika på hennes porslin är det bara att kontakta henne för att kanske sedan sladda förbi hennes lilla stuga, sedan kör hon ibland även pop up store där.

Ett tips till er, gå dit! Bara miljön är magisk, tack för besöket Elin!

 

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *