Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Nybakat.

juli 2, 2014

Okategoriserat

Jag fick någon form av energiryck igår och gjorde precis allting samtidigt. Fyra tvättar, storstädning, matlagning, och så bakade jag kanelbullar. Ville fylla frysen med bullar inför sommarens alla utflykter, om det nu blir några med tanke på hur vädret är nu… Men nu är jag redo iallafall!

Och finns det något bättre än iskall mjölk till nybakade bullar?

Bilder: trettiosjukvm


5 svar till “Nybakat.”

  1. Lina skriver:

    Var kommer det fina ”glaset” ifrån?

  2. lejnox skriver:

    Vad smaskigt det ser ut! Vad är det för bok som du tagit receptet från?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *