Trettiosjukvm

Artilleriet en tisdag.

augusti 26, 2014

Göteborg, Inredning

Regnet började falla när jag gick på stan i väntan på en vän, så som skydd slank jag in på Artilleriet för att drömma mig bort en liten stund. Och invänta ett paraply som senare mötte upp mig…

Det var lugnt och skönt, för en gång skull, så jag passade på att fota lite. Gick och funderade på vad jag skulle köpa med mig hem ifall det vore så härligt att det inte fanns några begränsningar i plånboken, och oj! vad fint hem jag började fantisera om… Är det inte lite roligt att få drömma så ibland?

Såhär såg det ut iallafall, på Artilleriet en regnig tisdag!

Hur ser era inredningsdrömmar ut?

 

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Artilleriet en tisdag.”

  1. Emelie skriver:

    Jo, men visst är där lugnt och skönt ibland. Jag brukar slinka in där med barnvagnen sådär mitt i veckan på förmiddagen och bara strosa runt och drömma..det är nämligen inte att tänka på med barnvagn under helgen;)
    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *